Кошик
4286 відгуків
+380 (95) 303-60-17
+380 (93) 034-20-91
ул. Грушецька 16 (ул. Полковника Шутова, 16), Київ, Україна
Кошик
TM FEROMA CANDLE

Ефірна олія Троянди 10 мл, Проміс-Плюс

  • В наявності
  • Код: EM-TRO

115 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 250 грн

Ефірна олія Троянди 10 мл, Проміс-Плюс
Ефірна олія Троянди 10 мл, Проміс-ПлюсВ наявності
115 ₴
+380 (95) 303-60-17
терміни, консультації
  • +380 (93) 034-20-91
    терміни, консультації
+380 (95) 303-60-17
терміни, консультації
  • +380 (93) 034-20-91
    терміни, консультації
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Характеристики
Основні
ВиробникПромис-Плюс
Країна виробникІндія
Тип засобуЕфірне масло
Вид ефірної оліїТроянда
ДіяРозслабляюча, Заспокійлива, Антистресове
Упаковка засобуФлакон
Об`єм10 мл

Ефірна олія кипариса 100% натуральна

Надзвичайної краси квіти і божественний аромат зробили троянду одним з найбажаніших представників садів у всьому світі. Олія має солодко-гіркий смак. Олія троянди є визнаним косметичним засобом, що має широке застосування, особливо сприятливий вплив має ефірна олія на шкіру. Її називають «царською» олією, вона є потужним регенерувальним і прекрасним засобом, що робить шкірку наймолодшою. Продукт входить в найкращі 10 косметичних олій з високою антиоксидантною активністю, яка дозволяє нейтралізувати шкоду, що наноситься шкірі вільними радикалами.

Ефекти застосування олії троянди

  • ·         тонізує та підтягує шкіру;
  • ·         пом'якшує, заспокоює, зменшує запалення;
  • ·         допомагає збалансувати рівень вологи;
  • ·         сприяє рівномірному та здоровому кольору шкірного покриву;
  • ·         освітлює;
  • ·         захищає клітини від пошкоджень, що викликані вільними радикалами;
  • ·         незамінний в догляді за сухою, та  тою що в'яне шкірою;
  • ·         зменшує рубці та запобігає їх появі;
  • ·         бореться з бактеріями.

 

  Пам'ятайте, що ефірні олії, в тому числі й ефірна олія троянди, являють собою сильно концентровані рослинні есенції, тому наносити їх на шкіру в чистому, нерозведеному вигляді не можна. Для косметичного використання їх слід розбавити у базовій жирній олії (олії-основі) або будь-якому іншому емульгаторі. Ефірні олії не розчиняються у воді, зате чудово розчиняються в жирі, молоці, кефірі, йогурті, воску, меду, солі.

 

 

Інформація для замовлення
  • Ціна: 115 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner