Основні | |
---|---|
Виробник | Cargill |
Країна виробник | Нідерланди |
Масло-какао - натуральний продукт (природній жир), який вилучають із зерен какао-плодів шоколадного дерева, білясо-жовтого кольору.
Дезодороване (піддається додатковій переробці).
При температури 16-18 °C масло за консистенцією тверде та ламке.
Температура плавлення 32-35°С.
При 40 °C масло стає прозорим. Запах приємний, з відтінком какао.
Какао-масло використовується як жирова основа для різних кондитерських виробів, а також у парфюмерній і фармацевтичній промисловостях. Є основним компонентом при виробництві шоколаду.
Продукт містить у собі максимальну кількість корисних елементів і вітамінів. Випускається за міжнародним стандартом РРР, має чудову якість, яка підтверджується багаторічним досвідом продажів в Україні.
У складі натурального масла какао міститься велика кількість поживних речовин:
• Жирні кислоти (олеїнова; стеаринова; лауриновая; пальмітинова; лінолева; арахінова).
• Вітамін Е, вітамін D3, К.
• Танін і кофеїн.
країна походження- Малайзія
- Ціна: 99 ₴