Основні | |
---|---|
Виробник | Cargill |
Країна виробник | Нідерланди |
КАКАО-МАСЛО CARGILL ДЕОДОРОВАНЕ
*Cargill,*
- *Cargill, Cargill Cocoa & Chocolate*
( Каргілл, Какао і Шоколад, Нідерланди)
- Країна походження какао бобів - *Кот-д’Івуар* (Берег Слонової Кості)
-
*Какао-масло* - натуральне, недезодороване, вищого ґатунку, натуральний
продукт (природній жир), який вилучають із зерен какао-плодів шоколадного
дерева, біло-жовтого кольору, при кімнатній температурі має тверду і
ламку(крихку) консистенцію.
Какао-масло використовується як жирова основа для різних кондитерських
виробів а також у парфюмерній і фармацевтичній промисловостях. Є
основним компонентом при виробництві шоколаду. Продукт
містить в собі максимальну кількість корисних елементів і
вітамінів. Випускається за міжнародним стандартом РРР, має чудову якість -
і це підтверджується багаторічним досвідом продажів в Украіні.
Розрізняють натуральне какао-масло і дезодороване (піддається додатковій
переробці).
-
При температурі 16-18 °C масло за консистенцією тверде та ламке.
Температура плавлення 32-35°С. При 40 °C масло стає прозорим. Запах
приємний, з відтінком Какао.
- Ціна: 225 ₴