Кошик
4288 відгуків
+380 (95) 303-60-17
+380 (93) 034-20-91
ул. Грушецька 16 (ул. Полковника Шутова, 16), Київ, Україна
Кошик
TM FEROMA CANDLE

Какао-масло дезодорована в каллетах TM Schokinag, 1 кг

  • Немає в наявності
  • Код: CALET_01

530 ₴

Какао-масло дезодорована в каллетах TM Schokinag, 1 кг
Какао-масло дезодорована в каллетах TM Schokinag, 1 кгНемає в наявності
530 ₴
+380 (95) 303-60-17
терміни, консультації
  • +380 (93) 034-20-91
    терміни, консультації
+380 (95) 303-60-17
терміни, консультації
  • +380 (93) 034-20-91
    терміни, консультації
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Характеристики
Основні
ВиробникSchokinag
Країна виробникНімеччина

Какао масло - натуральне, чисте, першого віджиму, найвищої якості.
100% какао масло дезодороване.

Як зробити домашній шоколад із какао-олії? Для цього знадобиться лише три інгредієнти. Безпосередньо, саме какао-масло, порошок какао та цукрова пудра. У какао-олії має бути характерний запах плодів какао і злегка кремовий колір. Воно не танутиме при кімнатній температурі, як вершкове масло. Какао-порошок необхідно просіяти через сито. Тут не підійде звичайне какао з магазину, оскільки воно найчастіше містить у складі цукор та знежирене. Замість какао-порошку можна взяти терте какао в каплетах або кусковій (шматочки необхідно попередньо подрібнити, щоб вони швидше розплавилися) Посуд для приготування шоколаду повинен бути сухим, інакше шоколад може згорнутися. Розтопіть у невеликому посуді какао-масло та порошок какао. Все це потрібно робити на водяній бані. У жодному разі не готуйте шоколад на вогні - він не терпить перегріву. Какао-масло починає плавитися вже за 38 градусів. Потім додайте цукрову пудру. Замість цукрової пудри, для підсолоджування, можна використовувати в такій кількості мед (він повинен бути рідкий і плинний), цукровий сироп або тростинний цукор. З кількістю насолоди можна трохи поекспериментувати. При цьому щоразу смак його змінюватиметься. Після додавання цукрової пудри шоколад потрібно варити на водяній бані досить довго. На це потрібно хвилин 30. Шоколад необхідно повільно перемішувати. Тривале варіння необхідне для того, щоб цукрова пудра повністю розтанула. Готовий шоколад досить рідкий. На цьому етапі до нього можна додати різні інгредієнти, такі як родзинки, горіхи, кунжут, цукати, корицю, сухофрукти та ін. Готовий шоколад розлийте у підготовлені формочки та приберіть у холодильник для застигання. Ідеальним варіантом будуть формочки із силікону. Їх нічим змащувати не треба. Охолоджений шоколад дуже легко можна з них витягти.
Інформація для замовлення
  • Ціна: 530 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner